Skip to main content

PtK oh PTK.....

Nk jawap apa la exam esok....asyik2 jawap soklan yg sama ja...tp kemain susah nk dapat aras 4....nasib badan la...

Comments

  1. ina, aku pun dah letih, asyik2 3 ja yg umum tu x blh nak lepas2, yg khusus tu ja 4, nak buat camna tah

    ReplyDelete
  2. aku rasa kn...kita kena kipnap la org yg buat soklan tu...biaq dia habaq semua jawapan kat kita...huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

warghhhhhh.......

sebelum tu nk nangis dulu....huhuhuhuhuhuhu
ok dah.... warghhhhh....handphone baru aku rusakkkk.....cik abe aku beli masa birthday aku...aku pn tak tau tel tu ada waranty lagi ke tak.... skrin dia terus blank....tp kalu bunyi sms dgq lg cuma xleh baca....mlm td abah aku tel leh ckp....terus aku ckp kt dia tel aku rosak....aku rasa something wrongla kat skrin diA...ada wayar yg putus kot....pening aku memikirkn.....rm yg akan melayang....

sabor je la yong....ni dugaan kecik ja...huhuhuhu

Welcome back...

Assalamualaikum.. Hai welcome back.. Rupanya masih ada lg yang sudi membaca walaupun dah bersawang.. Hihihi thanks to sapa yang dok baca.. Yang taunya Miss Zainatulniza. Miss Zaini.. And Mdm Na_Nurany (Tu pun tak tau la dia baca ke tak... Hehehe Ok bai bai...

2012

Selamat tahun baru 2012.. semoga semua dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya...

Thn ni bertambahla sorang lagi anakku yg bersekolah... Kamilia mula bersekolah di Tahun 1. Semoga Ya akan membesar dan sebijak kakaknya... Thn ini juga mereka berdua akan belajar KAFA di Masjid berhampiran dengan rumahku... bermulalah rutin harian nya bermula dari jam 7.00 pagi hingga ke 1.30 ptg untuk sek keb dan 2.30 ptg hingga 5.30 ptg utk KAFA. Harap mereka berdua boleh membiasakan diri dengan keadaan ini...

Ibu akan cuba sedaya upaya untuk menyediakan kepeluan untuk kamu berdua... harap kamu berdua boleh belajar dalam keadaan yang sempurna dan selesa...

Aminnn......