Wednesday, January 27, 2010

Cepatlah Jumaat....

Letih + sakit + ngantuk n ect....
Nak rehatkan badan n rehatkan minda....
nak keamanan....

Monday, January 25, 2010

Selimut...

n3 yang confuse....heheheh

Keadaan sejuk betul kt opis ni....sampai ke tulang2...hehehe...agaknya kesihatan aku yg tak mengizinkan kot....kepala pun meong jer...hidung pun tak selesa...ditambah pula kesejukan yg menyengat...nak pi klinik malas pulak nak kuar ... kalu tak leh amik mc...tu pun belum tentu dapat...huhuhu

mata pun layu jer...terbayang tilam n bantal kt umah....last2 dok selimut ngan shawl je kt opis....malas nk ckp2 ngan orrg sekeliling...dgr je....

ari ni kakak ada kelas bahasa cina so aku kena amik lewat skit...dlm pkl 2.30 ptg. biasanya 1.15 dh balik..aku amik time off la sejam untuk hari isnin n selasa...so aku keje la time lunch ni..heheheh...

ok la nk smbg wat keje blk nt tak siap plk...

Sunday, January 24, 2010

Sakit....

Mula dgn Danial batuk n selsema minggu lepas...asal mlm je bdn panas...ddh bw p klinik ari selasa lepas....mujur dh ok .. bukan apa takut semput dia dtg balik...
pastu kakak n ya pulak batuk n selsema tp dh beransur pulih....
tiba2 pulak dr ptg sampai malam ya kena muntah2 pulak...tp cirit-birit xder plk...kesian dia muntah kuar air kosong je...bg minum air garam pun muntah..last2 bg pil chi kit teck aun brla ok...bgn pagi ni dah ok dh...
jumaat mlmm mr roke balik selsema pulak...tp aku rs dh nk baik kot..

tetiba Hari ni aku plak kena selsema...dr pagi meleleh je n bersin2...bgn pg tekak rs perit sgt...kepala pu meong jer...harap2 mlm ni baik la....

Aminnnn...

Wednesday, January 13, 2010

Radio oh Radio...

perkara ni terjadi pg semalam...
heheheh bukannya apa....
radio kereta ku rosak... so tak boleh la nk dgr radio dlm kete pg2....

alkisahnyer my daughter nk dgr zikir asma ul husna dia kt nk hafal, cikgu dia suruh nyanyi...kebetulan aku dh parking kete nk naik opis punch kadla...dia kata tunggu kejap nk dgr zikir sampai abis...so aku tunggu la sampai abis... dh abis aku nk offla radio tu...tp yg sadisnya tak boleh nk off pulak....pastu aku pun terusla matikan enjin...yg magicnya enjin semua dh mati...tp radio tak mati...cd tu terus je mainkan zikir2 tu...aku pun gamble la kunci kete terus naik punch card...

aku naik opis n mintak tolong en ismail....nasib baik la ada en ismail...Tq la byk2... so dia kata kena cabut fius dia...baru la radio tu mati... kalu tak kong la bateri aku...

tgh pikir gak ni .... bila nk pi repair... kena tunggu en roke balik gk la sabtu ni... huhuhu...mintak2 la radio tu ada warannty lg.... huhuhuh

Monday, January 11, 2010

Isnin yg .......

mengantuk n malas semua ada....
monday blues....
mata tak leh buka kenapa tah...mlm td x tgk pun AJL...tp ngantuk n malas bgn pagi..
Argghhhhh

Friday, January 8, 2010

Minggu yang memenatkan.....

letih...letih...letih...
orang tu sedar ke tak?????