Saturday, August 21, 2010

Ramadhan Al-Mubarak...

Salam Ramadhan....walaupun dh hari ke 11 kita berpuasa.....
Adakah Ramadhan untuk kita lg thn depan....

Friday, August 6, 2010

Sepi.....

wahhhh tajuk tak agak2 yer...hehehe...agaknya sebulan sekali aku update...tgk2 je tp tak taip apa...story ada tp nk tulis maleh...heheh..

tp hari ni aku dh pecah rekod... dengan penuh tawakalnya aku buat facial time lunch td...nasib aku baik sbb salon betul2 dpn opis aku tgh free td...aku ni pun satu main walk in je...kalu ada rezeki aku adala...sebenaqnya aku dh tak tahan ngan muka aku ni asyik gatai2 ja....td aku pi la buat facial resdung...berbaloi gak la harga dia dlm rm 40 je...semua lengkap. ada srub, masker....masa yg diambil pun lama gak sejam....siap tertidur2 aku dlm tu...lain kali leh buat la kat situ la...sekali sekali tak salahkan manjakan diri...bknnya slalu pun...

hmmmm...diam tak diam dh masuk bulan ogos n syaaban...menandakan minggu depan dh nk puasa...preparation pun tak buat lagi...ala kadar je la...ni first time posa kat temerloh...tak tau lg situasi cam mana...hmmmm...

Aku nk ucapkan selamat menyambut Ramadan Al Mubarak kepada semua yer...Maafkan segala salah silap samaada sedar ataupun tidak....semoga Ramadan membawa Barakah keatas hidup kita semua...

p/s..aku wish awai2 kot2 nt aku tak dan nk singgah kat blog ni...hehehe