Wednesday, August 24, 2011

Tugas...

inilah antara tugas2 dilakukan di sini... dh setahun pindah sini... tp xdak pun pic semasa bertugas... hehehe.. time ni ada program bersama Pengusaha2 Shell Pahang.


Teman seperjuangan


Teman seperjuangan jugak...


Menunggu dan terus menunggu


Pameran


Penerima sumbangan

Monday, August 22, 2011

Penyeri hidupku...











Inilah wajah-wajah kesayangan hamba... yang membuatkan aku ketawa, menangis, tersenyum, teringat dan semuanya... heheheh... dah besar anak2 ibu... semoga anak2 ibu & abah menjadi anak soleh dan solehah...

Cameron Highland in memories....












Sebenarnya dh lama dh pegi... bulan 4 ari tu... mmg nekad nk join opismate pegi naik van... Danial ngan abah tinggal sbb abah tak nak pegi.. kalu abah tak dpt pegi mmg danial kena dok ngan abah... kalu tak mmg pengsan ibu nak mengejor danial...huhuhu.. takkpa yer danial.. nt danial besaq ibu bawa danial pulak yer... kalu abah tak nak ikut abah dok la umah sowang2... hihihi

Blog oh blog...

Time2 ni rasa dh malas nk berblog... org tulis blog awak punya masih di takuk lama... hhuhuhu... takpa akan di usahakan untuk mengupdate blog yang telah bersawang... huhuhu...

Saturday, May 14, 2011

welcome back...

hihihi... saja jer jengah kat sini... kat lama tak jengah.. sebenaqnya ada pic baru nak share tp takdak pulak dlm pc ni... dok dlm laptop... malas nk transfer ... bukan apa si danial tgh tengah tekun main air assult..

saja ja nak share pic pi Cameron highland bulan lepas ngan member Caw Keb n HEA.. ada la dlm 2-3 keluarga..aku pi ngan kakak n ya... cik abg n danial tak ikut.. kalu cik abg tak ikut mmg x leh bw danial.. tak terkawal nanti...

ok...nt la bila aku ada masa aku upload la picnya...

Tuesday, April 12, 2011

Sulam Bukit Tinggi



Kain Sulam Bukit Tinggi...
Kain 4m
Harga RM 150 termasuk pos yer...

Cepat sebelum abis...
Cuma ada 5 helai ni je dalam stok saya sekarang....
Berminat boleh email yongazlina@gmail.com atau tinggalkan komen anda...

Monday, March 28, 2011

Kerja..

salam semua... just nak berkongsi ngan semua... Tugas aku di minggu yang baru..

Isnin 28/3/2011
hari yaang penuh dengan bermacam2 mood... pastu pulak isnin ku dimulai denga tugas pencatit minit... satu kerja yang boleh dikatakan bercinta nak buat...tapi nak buat macam mana dah mmg giliran aku... so nak tak nak kena la buat jugak... sebelah paginya ada pameran di SMK Seri Tualang... nasib aku tak kena pegi ..kalu tak mmg letih la... sbb sebelah petang kena amik minit mesyuarat pulak... berpeluh ketiak dibuatnya nanti...

Selasa 29/3/2011
Ada program motivasi anjuran BAKA ... tajuknya menarik jugak "Bila Lidah menuturkan kata-kata".. Dah lama sebenarnya tak pi motivasi ni...

Rabu 30/3/2011
Ari ni kena amik minit taklimat pagi pulok... dah la bulan ni aku amik 2 kali.. igtkan bulan depan nama aku xdak rupanya ada jugak... apa nak buat .... ken aikhlaskan hati ni...

Jadual untuk khamis ngan jumaat belum ada lagi... tak pasti kerja apa yang menanti...
hehehe...

Tuesday, March 15, 2011

sWeeT mEmOries...

Selongkaq2 harta benda jumpa la pic ni....Tetiba terasa rindu sgt suasana itu... Hmmm


Rakan-rakan @KKLW


Model BI dengan bosnya


En Hafiz bersama modelnya


Perhimpunan bulanan @INFRA - dari kiri Misslyn, Kak Erin, Kak Gayah, Kak Ruzi, Liza n Cik Cah


Tempat yang best untuk bergossip sampai bos datang ketuk pintu...heheheh

Tuesday, March 1, 2011

Ko igt Ko tu bagus sgt ker...

Ptg ni sessi melepaskan geram....Mmg geram sesgt kat seseorang ari ni...dia igt dia sorang je buat keje, orang lain tak buat... Ishish Mmg geram sesangat ni... Ada ke kita ty dengan elok dia jawap cam **m***g..... ish mmg hampeh betul... Nasib la kau lepas ni jgn harap aku nk ty ko.... Ko buatlah sendiri jgn harap aku nk tolong...

*sorry ter Emosi pulak.. tp nk jugak melepaskan geram..

Wednesday, February 16, 2011

Cuti2 CNY...







Masa CNY kitorang balik kelantan..kebetulan 3 hb ada kenduri kat umah sepupu Terengganu... so jumpa atuk n opah kat rumah kenduri tu la..kebetulan diorang p kenduri tu...tp x bermalam pun pegi pg balik petang..

On the way balik lalu jalan pantai...Jd daptla singgah Di Pantai Rhu Sepuluh...cuma main pasir je budak2 tu...musim ni x sesuai untuk mandi laut..ombak besar..puas hati kakak n ya dapat main pasir...hehehe

layan je la...

Welcome back...

Assalamualaikum...

Lama tak berupdate... org nk tulih blog aku nak tulis.. org dok update aku dok saja.. dh malas nk wat cam mana... sendiri mau igt la...

Banyak cerita tp xdak masa nak tulis..heheh..

Ok nt ada masa wa tulis lg la...